top of page
fixar ett datorchip

Om oss

Vår historia sträcker sig över många år av djupgående erfarenhet inom livscykelhantering av IT-utrustning. Vår väg till framgång har varit kantad av åratal av arbete och engagemang inom branschen. Vi har sett trender komma och gå, utveckling av teknologin och företag som lyckats och misslyckats. Den samlade erfarenheten har gett oss en djup insikt inom samtliga aspekter av livscykelhantering och IT-hantering.

 

Det som sätter oss isär från mängden är vår öppna affärsmodell, som kallas "open book". Vi tror starkt på transparenta relationer med våra kunder. Det innebär att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet på ett öppet och ärligt sätt. Vi är er förlängda arm när det gäller att hantera er IT-utrustning, och vi vill att ni ska vara fullt medvetna om hur vi arbetar och varför vi tar de beslut vi gör.

 

Vår breda kunskap inom IT gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och utmaningar. Vi förstår att varje organisation är unik, och vi anpassar oss efter er för att leverera den bästa möjliga lösningen. Det handlar om att lyssna på er och förstå era mål, och sedan använda vår expertis för att hjälpa er att nå dem. Många blir förvånade över hur branschen fungerar och hur enkla förändringar kan göra stor skillnad.

 

Vår värdegrund

Våra värderingar är kärnan i vår verksamhet, de styr vårt arbete och relationer med kunder och medarbetare.

Omhändertagande 

Vi bygger vår kultur på omhändertagande och medkänsla gentemot våra kollegor. Genom prestigelöshet och en vilja att stötta där det behövs, skapar vi en samarbetsinriktad och omtänksam miljö. Vi hyllar vikten av familj och personliga värden. Genom att sätta familjen i första hand, skapar vi en arbetsmiljö som respekterar och balanserar våra medarbetares liv utanför arbetet. 

 

Professionell 

Vår professionalism vilar på integritet och ärlighet. Genom att vara professionella gentemot kunder och kollegor och samtidigt vara tillgängliga för deras behov, skapar vi förtroendefulla relationer. 

 

Entreprenöriell 

Vi uppmuntras att vara entreprenöriella och våga ta risker, att fatta egna beslut och främja ett "ingenting är omöjligt"-mindset. Vi agerar beslutsamt och tar affärsmässiga initiativ. Tillsammans skapar vi en miljö där framåtanda och nytänkande bidrar till framgång genom kreativa lösningar och smarta beslut. 

 

Engagerad 

Vi är engagerade i alla situationer, passionerat dedikerade att leverera vårt bästa arbete. Genom att vara engagerade skapar vi en kraftfull dynamik som genomsyrar vårt företagande. 

 

Ha Kul 

Vi tror på att skapa en rolig och inspirerande arbetsmiljö. Genom att främja glädje och positivitet, skapar vi en plats där våra medarbetare trivs, känner sig motiverade och kan vara kreativa. 

 

Denna värdegrund är vår färdplan för att skapa en positiv, innovativ och inkluderande företagskultur där vi följer våra värderingar i allt vi gör. 

möte kring bord

Vi är Tech Konsulter

Vill du också bli en del i vårat team?

Business Development

+46 70 938 95 99

  • LinkedIn
Sales manager

Sales Manager

+46 73 239 00 55

  • LinkedIn
Astrid_2-klar.jpg

Marketing Coordinator

+46 73 846 55 11

  • LinkedIn
SFS_5998-klar.jpg

Key Account Manager

+46 72 151 52 20

  • LinkedIn

Finance

+46 70 522 55 70

  • LinkedIn
Account manager

Account Manager

+46 70 844 71 51

  • LinkedIn

Account Manager

+46 70 058 46 61

  • LinkedIn
bottom of page